Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Vakkundige schilderwerken Antwerpen: Geef jouw interieur een nieuwe dimensie

Frisse verf, nieuw Leven

Of je nu jouw nieuwbouwwoning de finishing touch wilt geven of nieuw leven wilt inblazen in een gerenoveerd pand; als je op zoek bent naar een schildersbedrijf in Antwerpen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons draait alles om vakmanschap en creativiteit, met een focus op het verwezenlijken van jouw ideeën en dromen, dat is de sleutel tot een verfrissend interieur.

Offerte aanvragen

Professionele schilders en kleurconsulenten

Onze gespecialiseerde schilders zijn niet alleen experts in binnenschilderwerken, maar ook in buitenschilderwerken. Jaarlijks staan ze bij honderden klanten klaar om expertise te delen en jouw interieurwensen tot leven te brengen. Of je nu je interieur volledig wilt vernieuwen of de binnenmuren van je renovatieproject een nieuwe tint wilt geven, onze kleurconsulenten komen persoonlijk bij je langs. Samen bespreken we jouw smaak, stijl en visie voor het meest sfeervolle resultaat.

Creatieve Oplossingen: Van verf tot behang

Onze schilders zijn niet alleen meesters in het kiezen van de juiste verf voor jouw project, maar ook in het combineren van verschillende stijlen. Muren behangen? Geen probleem, ook daar draaien onze schilders hun hand niet voor om.

Zelf schilderen of vakmanschap?

Waarom kiezen voor een professionele schilder? Zelf schilderen kan, maar de kans op zichtbare kwaststrepen, muurbeschadigingen en kleurverschillen ligt op de loer. Bespaar jezelf het harde werk en kies voor een vakman die garant staat voor een foutloos en prachtig resultaat. Onze ervaren schilders hebben de expertise en specifieke materialen in huis om jouw huis snel, vlot en vlekkeloos te schilderen.

decoratie en schilderwerken Antwerpen

Schilderwerken Antwerpen: Kwaliteit als prioriteit

Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. We werken uitsluitend met hoogwaardige verfmerken, wat bij binnenschilderwerken in Antwerpen resulteert in de beste afwerking. Onze schilders worden regelmatig bijgeschoold om de laatste interieurtechnieken onder de knie te houden.

Voor elke ruimte de juiste aanpak

Of het nu gaat om het laten verven van de woonkamer, het renoveren van de badkamer of het schilderen van de traphal, wij hebben de juiste mensen en producten in huis. Ontdek zelf wat onze klanten over ons te zeggen hebben en vertrouw op onze expertise voor vlekkeloze schilderwerken in Antwerpen.

binnenschilderwerken-antwerpen-review

Offerte aanvragen

Vragen van onze klanten

Hoe lang duren schilderwerken bij mij thuis?

Onze schilders maken altijd duidelijke afspraken rond de start en de duur van de werken. We proberen daarbij steeds de impact op jou en je gezin tot het minimum te beperken. Zo kun je zonder een spatje zorgen schilderwerken in je living, je keuken of de kinderkamer laten uitvoeren.
Wij streven steeds naar een vlekkeloze afwerking en communiceren steeds transarant, zowel voor, tijdens als na de werken. Jouw tevredenheid is immers onze grootste reclame.

Blijft er na de schilderwerken nog afval achter in huis?

Neen. Je kunt bij Veldeman steeds op beide oren slapen. Onze schilders verven snel én zorgvuldig en beschermen je interieur tegen schade of spatten. Na afloop van de schilderwerken nemen zij alle afval terug mee. Geen zorgen achteraf!
 

> Lees alle FAQ’s