Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Over Veldeman

3 generaties, 4 broers

Als uit de kluiten gewassen kmo stellen wij vandaag ongeveer 90 mensen tewerk. Begonnen met schilderwerken onder de kerktoren in Oudegem in 1960, bloeide de zaak in de jaren 1990 uit tot een gezonde onderneming  met 20 personeelsleden. Het motto is eenvoudig: doorgedreven kwaliteit dankzij een sterke relatie met klanten en leveranciers.

Nog steeds gevestigd in Dendermonde, groeide Veldeman bvba, geleid door de 4 broers Gert, Stijn, Stefaan en Toon, uit tot een toonaangevend bedrijf in de afwerkingssector.

Veldeman: meer dan schilderwerken alleen

Schilderwerken zijn nog steeds de kern van onze firma: dagelijks zetten we zo’n 50 mensen in om schilderwerken in heel België uit te voeren en dit zowel bij u thuis, in scholen, kantoren, ziekenhuizen, overheidsgebouwen,…

Maar ondertussen houden we ons al lang niet enkel meer bezig met schilderwerken. Zo bevindt zich in ons gebouw te Bosveld 20 ook een heuse meubelmakerij waar keukens, dressings, bureaus, sierhaarden en zelfs volledige winkelinrichtingen worden vervaardigd. Alles op maat en naar wens van de klant.

Ook wie zijn huis wil renoveren, kan dus bij Veldeman terecht. Wij kijken samen met u  naar het gehele plaatje en bieden begeleiding in de totale renovatie van uw woning. Onze interieurarchitect helpt u met de keuze van de vloerbekleding tot de kleur van uw raamdecoratie.