Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Binnenschilderwerken

Veldeman beschikt over een team van 50 schilders die door jarenlange ervaring allerhande projecten naar hun hand zetten, groot en klein.

Voor elk werk een aangepaste aanpak

Welke ruimte u ook wil aanpakken, wij hebben de juiste mensen in huis en de juiste producten in voorraad. Winkelruimte, ziekenhuisafdeling of traphal, onze vakmensen weten hier steeds raad mee.

Kwaliteit is prioriteit

Het eindresultaat voldoen aan de verwachtingen. Daarom werken wij steeds met hoogwaardige producten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze schilders regelmatig bijgeschoold worden om ook de laatste technieken onder de knie te hebben.

Elk project met de puntjes op de i

De opening van uw winkel, het opfrissen van uw hotelkamers of het afwerken van uw kantoren. Uw project heeft strikte tijdschema’s en vertragingen zijn geen optie. Veldeman heeft begrip voor ieders individueel project en houdt rekening met de specifieke condities op elke werf. Onze projectleiders houden dagelijks contact met de mensen op de vloer én de klant zodat wijzigingen in het verloop van het project zo snel mogelijk bij de juiste mensen terecht komen.

Wij streven naar een vlekkeloze afwerking!

Mortex, een multi-toepasbaar systeem

Mortex is een minerale micro-mortel voor functionele afwerking en decoratieve bekledingen. Zijn <béton ciré> look heeft een luxueuze uitstraling en door zijn geringe dikte en waterdichtheid biedt Mortex onuitputtelijke mogelijkheden voor uw nieuwe projecten of renovaties. Van vloeren en muren, binnen en buiten, badkamer, douches, tot meubelen en decoratie.

Het systeem is uniek in zijn:

  • Hardheid
  • Waterdichtheid
  • Hechting
  • Flexibiliteit
  • Geringe dikte
  • Kleurmogelijkheden en uitzichten

Het plaatsen van Mortex vraagt expertise en  vakkundigheid. Voor een verzorgde en efficiënte plaatsing is de beheersing van een aantal basistechnieken vereist. Onze vakmensen volgden een opleiding bij de fabrikant en raakten zo vertrouwd met de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Vraag ons naar deze unieke techniek.