Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Milieu en veiligheid

Milieu

Ook binnen de bouwsector is aandacht voor het milieu een belangrijk onderwerp. Veldeman bvba doet dagelijks inspanningen om haar ecologische voetafdruk te beperken.
Zo nemen we alle gebruikte materialen steeds terug mee en sorteren we ons afval voor gescheiden ophaling door een gespecialiseerde firma. Samen met een belangrijke verfleverancier staan we midden in een project om verfresten en lege verpakkingen op een ecologisch verantwoorde manier in te zamelen en te verwerken.

In de keuze van verven laten we ook de klant aan het woord. Zo zijn een groot deel van onze verven reeds op waterbasis en per definitie milieuvriendelijker dan latexverven. Met ecologische verven gaan we nog een stap verder en bieden we de milieubewuste consument de mogelijkheid om ook in zijn schilderwerken met ecologisch producten te werken.

Daarnaast trachten we onze interne werking te optimaliseren om overdadige voorraden en materialen die verloren gaan te vermijden. Onze magazijniers gebruiken daarvoor een op maat gemaakt voorraadsysteem.

Veiligheid

De veiligheid van onze vakmensen, onze klanten en alle omstaanders is onze hoogste prioriteit bij de aanvang van elk project. Daarom worden al onze werknemers regelmatig bijgeschoold over de verschillende aspecten inzake veiligheid op de werkvloer.