Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Totaalafwerking en -renovatie

Elk van onze specialiteiten gebundeld in een alles omvattende aanpak en veel meer, daar staat ‘Totaalafwerking & -renovatie’ voor.

Bij de aankoop of renovatie van uw woning hebt u vaak een ton aan ideeën om van uw huis een thuis te maken. Heel ingrijpende of minder ingrijpende veranderingen, Veldeman heeft steeds de juiste mensen klaarstaan om u hierbij te helpen.

U verkiest 1 aanspreekpunt voor uw totale afwerking, dan bent u op de juiste plaats.

Wij zijn er van start tot finish

Misschien heeft u zelf een architect en komt u met uw afwerkingsplannen bij ons, misschien heeft u enkel een idee en dient dit nog volledig uitgewerkt te worden. Beide zijn mogelijk.
Dankzij onze eigen architecte, die een sterke passie heeft voor interieur, kunnen wij u volledig zelf begeleiden. Maar uiteraard bent u ook meer dan welkom met uw uitgewerkte plannen.

Alles start dus met een ontwerp en een voorstel van de te gebruiken materialen, waarbij wij u volledig advies kunnen geven van de vele mogelijkheden. Dit wordt samen met u uitgewerkt tot een kant en klare offerte.
Vervolgens wordt het project toevertrouwd aan een projectleider die met u de planning zal opstellen, de werken zal opvolgen en de kwaliteit van de uitgevoerde werken zal evalueren. Intussen worden intern voor het eigen maatwerk productietekeningen gemaakt, die u ter goedkeuring worden bezorgd, alvorens alles definitief in productie te laten gaan.

Offerte aanvragen

Hoe pakken we uw project aan?

  • Onze interieurarchitect werkt samen met u uw ideeën uit en adviseert over de mogelijkheden
  • De technische medewerkers bereiden de technische plannen voor van alle maatwerk
  • U ontvangt een glasheldere offerte
  • Onze projectleider stelt met u de planning op, volgt de werkzaamheden en waakt over de kwaliteit van het eindresultaat