Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Schilder gezocht? Zoek niet langer.

Ben je nog op zoek naar goede en betrouwbare schilders om schilderwerken bij jou thuis of in jouw bedrijf uit te voeren? Nog niet helemaal zeker welk schildersbedrijf je moet kiezen voor een vlotte en vlekkeloze afwerking? Op die vragen bieden wij een antwoord in dit artikel.

Waarom een professionele schilder inschakelen?

We kunnen begrijpen dat je je soms eens afvraagt waarom je nu een professionele schilder zou inschakelen. Dat begrijpen we. Vele mensen denken dat ze schilderwerken even goed zelf kunnen uitvoeren… Goedkoper, zou je denken? Wel, niet altijd. Er zijn namelijk een aantal zaken die mis kunnen lopen, waardoor je op het einde van de rit meer zal uitgeven.

Kwaliteit van het schilderwerk

Professionele schilders zorgen er in de eerste plaats altijd voor dat jouw woning op een kwalitatieve manier geschilderd wordt. Daarbij wordt vooral rekening gehouden met de ondergrond, de omgevingsfactoren, het voorbereiden van de ondergrond en het kiezen van het juiste type verf.

Een professionele schilder gebruikt kwalitatieve verf

De ene verf is de andere niet. En een verschil in kwaliteit is vaak erg zichtbaar in het resultaat van de schilderwerken. Als je verf niet kwalitatief genoeg is, of niet overeenstemt met het type ondergrond, dan zal dat resulteren in een slechte dekking, een oneven effect of zelfs zichtbare strepen op de muur. De kans dat je daardoor meerdere lagen moet schilderen én meer verf moet aankopen is in dat geval groot.

Schilders van Veldeman gebruiken steeds hoogwaardige en kwalitatieve verf die steeds zorgt voor het mooiste resultaat.

kwalitatieve verf van schildersbedrijf Veldeman

Kennis van het schildersbedrijf

Nog een voordeel is dat je bij een betrouwbaar schildersbedrijf als Veldeman, steeds kleuradvies krijgt. Ben je dus op zoek naar een rustieke look in de woonkamer, of een colorblocking-effect in de slaapkamers? Onze kleurspecialisten staan je steeds te raad én zorgen ervoor dat jij nooit spijt hebt van je gekozen kleuren(combinaties).

Ook onze jarenlange ervaring in de schilderwerken helpt ons steeds de juiste keuzes te maken voor onze klanten. Wij weten van aanpakken. Die ervaring leert ons, dat we in het verleden al vele doe-het-zelvers fouten hebben zien maken, die op termijn een hogere totale kostprijs in de hand werken.

Ben je graag zeker van je prijs? Dan kun je bij ons steeds een offerte aanvragen voor jouw schilderwerken. Dat geeft een goed beeld van

Professionele schilders besparen je tijd

Wij begrijpen dat jouw leven niet stil staat. En een ruimte goed afplakken, schilderen en laten droge, kost tijd. Tijd die jij kan steken in andere zaken.

Een professionele schilder zal je dus tijd besparen, omdat die meteen doelgericht aan de slag kunnen gaan en weten van aanpakken. Daardoor bespaar jij niet allee tijd, maar zullen de schilderwerken ook sneller afgerond zijn dan wanneer je het zelf zou doen. Ook kunnen schilders heel goed inschatten hoe lang jouw project ongeveer zal duren. Zo heb jij van in het begin een idee over wanneer je schilderwerk afgerond zal zijn.

Geen zooitje achteraf

Schilders van Veldeman nemen steeds hun eigen materiaal mee. Door onze jarenlange ervaring weten we welk materiaal we voor welk type project moeten voorzien. Op die manier ben jij niet enkel zeker van de beste resultaten, maar heb je ook geen opruimwerk achteraf. Ook voor buitenschilderwerken regelen wij de steigers of noodzakelijke stellingen en ladders, zodat jij daar niet mee hoeft bezig te zijn. Handig toch?

Soorten schilderwerken

Naast het feit dat je een beroep moet doen op een professionele en betrouwbare schilder, is het ook belangrijk om even stil te staan bij de verschillende soorten schilderwerken die je wil of kunt laten uitvoeren. Veldeman biedt bijvoorbeeld heel wat verschillende diensten aan: binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, decoratieve technieken en behang, kaleien van je gevel enzovoort.

Binnenschilderwerken door professionele schilder Veldeman

Binnenschilderwerken

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een gerenoveerd pand, elk interieur kan wel eens een likje verf gebruiken. Je huis laten schilderen is een snelle manier om er opnieuw leven in te blazen of eindelijk die langverwachte afwerking van nieuwbouw in gang te zetten. Onze schilders in Dendermonde zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerken en buitenschilderwerken en gaan jaarlijks bij honderden klanten langs om hun ideeën en dromen mee vorm te geven.

Voorbereiding van jouw binnenschilderwerken

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook voor elke goede schilder. Na een grondige analyse van jouw ondergrond, bereiden we het oppervlak zorgvuldig voor, zodat we steeds het beste resultaat kunnen garanderen.  Oneffenheden worden weggewerkt, muren worden opgeschuurd en indien nodig wordt er vliesbehang aangebracht, zodat de verf zeker goed hecht.

De schilders van Veldeman zijn in alle markten thuis en kunnen verschillende oppervlakten vlekkeloos schilderen.

Muren laten schilderen? Steek je je muren graag in een nieuw kleurtje, of wil je je ruimte er echt laten uitspringen? Dan kun je een beroep doen op de kleurconsulenten van Veldeman én kunnen we ook onze specialisten op valk van decoratieve technieken en behang eens langssturen.

Plafonds laten schilderen? Ook dat is geen probleem. Je zou ervan verschieten wat een verschil een vers geschilderde plafond maakt.

Raamkozijnen en deuren laten lakken? Ja, ook ramen en deuren kun je laten schilderen of lakken door een ervaren schilder. Ook langs de buitenkant kunnen we je ramen en deuren beschermen tegen weersomstandigheden.

Of had je misschien interesse in het schilderen van je trap? Of wat dacht je van een nieuwe vloerbekleding? De mogelijkheden zijn eindeloos, en voor jou gaan we graag the extra mile.

Buitenschilderwerken

Ben je op zoek naar een schilder die je gevel kan schilderen of kaleien? Ook daarvoor doe je best een beroep op een professionele schilder. Slecht voorbereide gevels of beschadigingen aan de gevel kunnen niet alleen een invloed hebben op het eindresultaat van jouw schilderwerk, maar kunnen er zelfs voor zorgen dat er vocht en schimmel in je muren komt. Doe bij buitenschilderwerken dus altijd een beroep op een betrouwbare en ervaren schilder als Veldeman.

buitenschilderwerken door schilder in Dendermonde Veldeman

Schilder gezocht? Veldeman staat voor je klaar.

Ben je overtuigd van de vele praktische, financiële en geruststellende voordelen die een professionele schilder te bieden heeft? Laat je huis of bedrijf dan schilderen door een van de experten van Veldeman.

De jarenlange ervaring van Veldeman, en het familiale karakter van ons bedrijf, zorgen ervoor dat wij bij elke klus van aanpakken weten en we het belang en de wensen van onze klanten steeds voorop stellen. Wij hechten veel belang aan kwalitatieve verf, betrouwbare schilders en vakmannen, advies op maat en een vlekkeloos eindresultaat.

Maak jij ook graag jouw (woon)dromen waar met Veldeman?

Vraag dan nu jouw gratis offerte aan.

Contactformulier 'Schilder gezocht?'
Bezig met versturen
Offerte aanvragen