Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Prijs schilderwerken

Wanneer je een beroep doet op een professionele schilder, is het handig om een beeld te hebben van de kostprijs, voor je start met de schilderwerken. Op die manier kan je het budget van je werken beter inschatten en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Wat is de prijs van schilderwerken? Hoe berekenen we die en welke factoren hebben er nog invloed op de kostprijs? Dat leggen we je met alle plezier uit. Ontvang je graag een persoonlijke prijs voor jouw project? Vraag dan gemakkelijk en snel een offerte aan.

Hoeveel kost een schilder?

De prijs van schilderwerken is afhankelijk van de gebruikte verf, de afstand tot het project, de materiaalkosten, steigerhuur of voorbehandeling van het oppervlak. Op basis daarvan bepalen we de prijs van jouw project, maar uiteraard heeft ieder project een eigen kostenplaatje. Veldeman werkt vaak met een vaste prijs, die afgesproken wordt aan het begin van elk project, zo kom jij als opdrachtgever nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Prijs voor buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken kunnen er niet alleen voor zorgen dat jouw woning een frissere uitstraling krijgt, maar ze kunnen je woning ook beschermen tegen weersomstandigheden als slagregen en wind. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het kaleien van de gevel.

Buitenschilderwerken omvatten verschillende soorten schilderwerken. Het kan gaan over het schilderen van je gevel, maar ook bijvoorbeeld over het schilderen of lakken van deuren, raamkozijnen of ander buitenschrijnwerk.

Geniet van een verlaagd btw tarief van 6%

Wist je dat je van een verlaagd btw-tarief kunt genieten op renovatiewerken zoals binnen- en buitenschilderwerken? Daarvoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet het gaan over een privewoning van minstens 10 jaar oud. Bekijk of jouw woning in aanmerking komt via de website van Vlaanderen.

> Vraag een vrijblijvende offerte aan

Prijs binnenschilderwerken door Veldeman
Binnenschilderwerken uitgevoerd door Veldeman
Offerte aanvragen